• با هدف شتاب‌دهي استارت‌آپ‌هاي بومي اصفهان؛
  • نخستين رويداد نوآيش شتاب‌دهنده اَكسل اصفهان برگزار شد

  • ۰۹:۵۱ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۷

 
نخستين رويداد موسوم به «نوآيش»توسط شتاب‌دهنده اكسل اصفهان در محل ساختمان غدير شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، در رويداد نوآيش، تيم‌هاي حاضر در دوره فن‌افزايي (پيش‌شتاب‌دهي)، داوري شده و در نهايت هفت تيم استارت‌آپي به دوره فن‌آفريني (شتا‌ب‌دهي) ورود پيدا كردند و يك تيم نيز براي توسعه محصول پذيرفته شد.

در فرآيند داوري نوآيش، هر تيم طي دو دقيقه ويدئوي توليدي خود را پخش و در پنج دقيقه، فعاليت استارت‌آپ خود را به داوران ارائه كرد. همچنين پنج دقيقه فرصت براي پرسش و پاسخ داوران در نظر گرفته شد.

پس از ورود به مرحله فن‌آفريني، تيم‌ها طي يك دوره 110 روزه به تكميل محصول و برنامه بازار خود مي‌پردازند. همچنين روي اين استارت‌آپ‌ها سرمايه‌گذاري حدود 35 ميليون توماني صورت مي‌گيرد.

قرار است رويداد نوآيش اَكسل اصفهان هر ساله، در دو دوره برگزار ‌شود و در هر ساله نزديك به 12 تيم به مرحله فن‌آفريني مي‌رسند.

شتاب‌دهنده اَكسل، با مأموريت شتاب بخشيدن به توسعه تيم‌ها و كسب‌وكارهاي نوپا در حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات (ICT) به ويژه در حوزه‌هاي گردشگري الكترونيك، اينترنت اشياء (IoT)، بازي‌هاي روي بستر تلفن همراه و اپليكيشن‌هاي واقعيت مجازي و واقعيت افزوده با همكاري مشترك شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان و شركت همكاران راهپويان همتا (همراه وس) تاسيس شده است.

تعداد بازدید : ۷۶۵      تاریخ: 1396/03/27

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت